JB-Interieur, Ideale partner voor je kantoor inrichting!

jb-interieur-bureau

Ik was laatst bij een klant van mij in Heusden. Hij had net gebouwd en had zijn bureauruimte door een schrijnwerker op maat laten maken. Mijn klant was echt trots op het resultaat want het was voor hem echt een heel functionele ruimte geworden.


Maar dat niet alleen, het zag er ook nog eens heel mooi uit! Ik vroeg hem wie de schrijnwerker was want ik had zelf ook nog wel enkele ruimtes die afgewerkt moesten worden. Mijn klant vertelde me dat hij de bureauruimte door JB Interieur had laten maken en dat zij hier echt in gespecialiseerd waren. Ook was alles heel vlot verlopen en kon hij Benny ten stelligste aanraden.


Ik wist dus al dat Benny iets kon en daardoor had ik hoge verwachtingen toen ik hem contacteerde om mijn eigen bureaus op maat te laten maken. In mijn bedrijf moesten nog 3 ruimtes omgebouwd worden tot bureauruimte en hier zou wel wat maatwerk aan te pas komen. Verder wou ik dat als materiaal steigerhout gebruikt zou worden en het mocht ook niet al te lang aanslepen want de verhuis was gepland binnen 8 weken.

JB-interieur kantoorinrichting 2


Ik contacteerde Benny en we spraken af dat hij langs zou komen om het project te bekijken. Zo gezegd, zo gedaan. Benny kwam langs en kon zich direct in de ruimtes inleven. Ook had hij een staal bij van de steigerhout look, wat voor mij toch een beetje schrikken was want dit zag er anders uit dan ik in gedachten had … Ik heb dit samen met Benny bekeken en uiteindelijk hebben we voor een ander materiaal gekozen dat meer aanleunt bij wat ik voor ogen had.


Het ging hier uiteraard ook niet om een standaard project want de ruimtes waren zo specifiek dat er echt wel wat maatwerk aan te pas kwam. Benny stelde me gerust want hij kwam al snel met enkele creatieve oplossingen. Dit stond me enorm bij hem aan! We spraken af dat hij een offerte zou maken en dat we dan terug zouden samenzitten.


Een week later mailde Benny me de offerte. Ik was verrast dat hij zelf mee zocht naar creatieve en betaalbare oplossingen. Ik contacteerde hem en we spraken terug af. Een van de ruimtes die ingericht moest worden, dient ook als inkom. Hier moest dus een soort van bureau met inkombalie gemaakt worden en ook hiervoor had hij al verschillende alternatieven bedacht.

JB-interieur kantoorinrichting 1


Maar nu werd het spannend want dit alles moest op 2 maanden klaar zijn …
2 maanden na het ondertekenen van de offerte zijn mijn personeel en ik verhuisd naar onze nieuwe bureauruimtes. Het hele project is voor mij een zeer aangename ervaring geweest. Niet voor niets dat mijn klant uit Heusden zo tevreden was.


Ik kan Benny en JB Interieur alleen maar aanbevelen! Ik heb tegen Benny gezegd dat hij van dit project foto’s moet komen maken om aan andere klanten te tonen en dat hij zijn naamkaartjes hier ergens moet leggen zodat we reclame voor hem kunnen maken!

JB-interieur kantoorinrichting 4

Heb jij een nieuwe kantoor inrichting nodig? Contacteer ons dan nu vrijblijvend.