JB-Interieur, Ideale partner voor je Nieuwe trap!

Een tijdje geleden waren mijn vrouw An en ik uitgenodigd op een feestje bij vrienden. Er waren nog andere kennissen van ons en je kent dat wel, dan wordt er over vanalles en nog wat gepraat. Op een bepaald moment kwam het onderwerp op bouwen en verbouwen en Roger, een kameraad van vroeger vertelde dat hij net een nieuwe badkamer op maat had laten maken. Hij was echt aan het stoefen over zijn badkamer en over degene die deze voor hem op maat had afgewerkt. Het bleek om Benny van JB Interieur te gaan. Wij hadden deze naam nog al een paar keer horen vallen en daarom trok hij onze aandacht want wij waren toen volop onze bouw aan het afwerken en er moest nog wel wat gebeuren.

JB-Interieur Trap Klassiek 3


Op dat moment was de traphal en de daarbij horende trap onze grootste prioriteit. Wij hadden een trap in beton laten gieten tijdens de bouw omdat dat makkelijk was, dan moest je niet altijd met de ladder naar boven. Maar nu werd het toch tijd dat de beton zou veranderen in iets wat wij mooi vonden.
We besloten om Benny te contacteren en prijs te laten maken voor het bekleden van de trap in eik en daarenboven zagen we graag smeedwerk spijlen. We wilden absoluut niet dat iemand zou merken dat het ooit een betonnen trap geweest was.

JB-Interieur Trap Klassiek 4


We belden Benny op en een week later spraken we af. Hij luisterde naar onze wensen want we wilden absoluut geen trappaal van het eerste naar het 2 de stuk en de bomen en de leuning moesten doorlopen. Verder maakte hij ons ook attent op enkele uitdagingen die bij het bekleden van onze trap kwamen kijken. Zo moest hij gebogen bomen en een leuning maken, wat best moeilijk is maar voor Benny was het een leuke uitdaging om aan te beginnen. Verder was er ook nog een issue met de laatste 4 treden en hoe de trappaal er daar zou gaan uitzien en het zou ook nog even spannend worden hoe de smeedijzeren spijlen gemonteerd moesten worden maar uiteindelijk had hij er alle vertrouwen in.

JB-Interieur Trap Klassiek 2


Benny zei dat hij ons zou contacteren als de offerte klaar was en zo spraken we verder af. Een dag of 10 later was de offerte klaar en hadden we een richtprijs.
We gingen akkoord met de offerte en een week of 4 later begon Benny aan onze trap.
Van de dingen waar hij op voorhand van had gezegd die uitdagend zouden worden, waren dit inderdaad ook maar hij leek het allemaal prima voor mekaar te krijgen.
We zijn heel erg blij met het eindresultaat en hebben aan Benny al gevraagd wanneer hij tijd heeft om voor ons een TV meubel op maat te maken want nu we een goede stielman gevonden hebben, laten we deze niet meer los voor onze huis klaar is!

Heb jij een nieuw interieur inrichting nodig? Contacteer ons dan nu vrijblijvend.