JB-Interieur, Ideale partner voor je Nieuwe Keuken!

jb interieur moderne keuken 3

Mijn man Kris en ik zijn een herenhuis aan het verbouwen in Hasselt. Voor de keuken waren we op zoek naar een keuken plaatser/schrijnwerker die onze stijl helemaal begrijpt. Niet dat we zo extreem modern wilden gaan maar we wisten wel wat we wilden en we hadden al heel wat keukenwinkels afgelopen en vonden nergens ons ding. Onze vrienden Els en Mark hebben gebouwd en zij hadden een heel goede schrijnwerker die bij hen heel wat plaatsen afgewerkt heeft waaronder onder andere de keuken en de badkamer. Zij waren hierover heel tevreden en daarom besloten we om die schrijnwerker maar even te contacteren. Het bleek om Benny van JB Interieur te gaan. Zo gezegd, zo gedaan.

jb interieur moderne keuken 2


We belden Benny op om een afspraak te maken en enkele dagen later spraken we af. We vertelden hem dat we al heel wat winkels afgelopen hadden maar dat de klik er altijd net niet was. Benny vroeg wat we juist wilden hebben. Hij had ondertussen ook de rest van onze inrichting gezien en wist al dat het de moderne toer op zou gaan. We vertelden hem dat we graag een zwart-witte keuken wilden hebben met daarenboven een dampkap met recirculatie die niet zichtbaar mocht zijn. We hadden na al onze bezoeken aan de keukenwinkels al wel een goed idee van hoe we de keuken wensten en waar de toestellen moesten komen.

jb interieur moderne keuken 2


Benny schrok niet van onze eisen in verband met het zwart-witte maatwerk. In tegendeel, hij deed zelf nog enkele suggesties. Hij had er duidelijk schik in! We spraken af dat Benny het ontwerp verder uit zou werken en ons dan terug zou contacteren. 2 weken later belde hij ons op met de vraag of we terug konden afspreken. Hij had het ontwerp klaar en wilde graag onze mening. We waren met verstomming geslagen. Deze schrijnwerker wist echt wat we wilden! De verdeling van de zwarte en de witte kasten, het keukenblad, de plaats van de toestellen, de dampkap, … kortom het was perfect! Nu hij wist dat hij goed zat, kon hij er ook een prijs opplakken. Een week later hadden we de offerte.

jb interieur moderne keuken 2


Na het ondertekenen van deze offerte schoot Benny in actie en 9 weken later was onze keuken klaar voor installatie. Benny zorgde ook voor de bestelling en de plaatsing van alle keukentoestellen, alsook voor de sanitaire voorzieningen.
We zijn echt super blij met het resultaat. Het is echt een droomkeuken geworden. Je weet wel, zo eentje voor in de boekjes! Dank je wel Benny voor je vakmanschap!

Heb jij een nieuwe interieur inrichting nodig? Contacteer ons dan nu vrijblijvend.